En compliment de les noves mesures COVID del 12 de Juliol s'han adaptat horaris i alguns actes s'han hagut de suspendre.

Reserva d'entrades a partir del 19 de Juliol a les 12h.

Salutació

Benvolguts santpolencs i santpolenques,

Un any més ens disposem a celebrar una nova Festa Major, segurament amb moltes ganes a causa de les circumstàncies amb les quals hem viscut tots plegats el darrer any, però així i tot, hem de ser conscients que continuem amb estat de pandèmia i hem de ser molt prudents.

Hem programat un seguit d'actes adreçats a totes les edats i el més variats possible. Trobareu concerts, espectacles infantils i per adults, jocs, exposicions, fira.... Tot allò que s'espera d'una Festa Major i que hem preparat amb molta il·lusió amb l'objectiu que col·lectivament puguem tornar a gaudir de l'esperit d’una Festa Major el màxim de normalitzada possible tot i donant compliment amb les mesures sanitàries que es requereixen donada la situació actual.

Esperem que tothom trobi el seu espai, amb amics, amb la família, amb qui desitgi compartir aquests dies de festa, però a la vegada fem una crida que aquest actes es visquin amb prudència, seny i respecte.

Bona Festa Major!

 

Albert Zanca i Brossa (Alcalde)

Anna Losantos i Sistach (Regidora de Festes)